Wat wil ik

Wat wil ik

Log in om dit bericht te bekijken

In deze video bekijken we de eigenschappen, de persoonlijke kenmerken, die we nodig hebben om bekwame landschapsschilders te worden die het aquarelmedium gebruiken:  

Oliver Pyle

Plannen?

Ik merk dat ik het leukste schilder, het meeste plezier heb, als ik niet teveel plan. Ik heb dan een onderwerp voor ogen en begin met kleuren te laten bewegen en mengen op het papier.

Voorbeeld
Ik heb de koppen van een rund en twee kalveren op de juiste plaats op het papier gezet. Boven wil ik een rivierlandschap. Daarna ben ik met kleuren en water gaan spelen. Enige planning is er dus, maar daarna laat ik het los.

Daarna ga ik delen versterken of uitbreiden en zoek naar hoeveel ik moet weergeven om het beeld dat ik voor ogen heb, duidelijk te maken. Ik reageer dan meer op wat er op het papier staat dan op een planning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

choose another language
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo
Kan ik je helpen?